torstai 21. heinäkuuta 2011

Keräys

Kesäflunssa iski ja oon nyt ihan paulakoivuniemenä sohvan pohjalla, joten tulee postauksiakin vähän tiheämmin. Läppäri on oiva väline kommunikointiin, ettei ääni häviä kokonaan.

Virusten lisäksi oon alkanut kerätä juomatölkkien vetimiä, siis näitä:


Ei, ääni ei mennyt juomalla, vaikka helteellä GT maistuukin :) Sitäpaitsi sen täytyy olla terveellistä, joihan 100-vuotiaaksi elänyt kuningataräitikin yhden päivittäin :)


Kun avaatte tonic- tai oluttölkin, näppäiskää vedin irti ja antakaa mulle kun seuraavan kerran nähdään, jookos? Tarvitsen näitä paljon.


Ai miksi? Aion virkata niistä laukun tai jotain. Katso VMSOma Koppa -blogista. Hyvä blogi muuten, visuaalisesti hiottu, hienoja oivalluksia taitavasti toteutettuna, mielenkiintoisia ajatuksia ja hyvää tekstiä.

Oon nähnyt juomatölkkien vetimistä virkattuja laukkuja kaupassa livenäkin ja ne on hämmästyttävän kevyitä, toimivan oloisia ja kivan näköisiä. Katsotaan, millä vuosikymmenellä pääsen virkkaamaan...

7 kommenttia:

 1. Saamasi pitää. Muistathan että joskus varoitetaan toiveista, ne saattavat toteutua...

  VastaaPoista
 2. Loistavaa, taitaa olla rekkakuormallinen tulossa joltain kesälomailijalta, joka ei halua julkisesti tunnustautua suurkuluttajaksi :D

  VastaaPoista
 3. Armas mieheni lupasi tehdä parhaansa:). T. Susanna

  VastaaPoista
 4. Susanna, kotiin terkut, ettei sit mun takia tarvi tehostaa kulutusta :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei Satu, mun ei olisi ikinä pitänyt lukea tätä postausta, koska nyt mä tahattomasti bongailen noita vetimiä maassa missä tahansa kuljenkin ja tunnen suurta houkutusta poimia niitä...

  VastaaPoista
 6. Pikaisesti taskuun vaan, mutta vain jos pikkuinen ei huomaa :) Mulla oli kova työ opettaa Saimille, ettei sen tarvi osallistua kerää roska päivässä -liikkeeseen.

  VastaaPoista