torstai 24. heinäkuuta 2014

Kuistin make-over

Tätini Leena lähetti mulle jättimäisen rautasängyn, jolle ei ollut pitkänkään harkinta-ajan jälkeen löytänyt paikkaa. Leena oli nähnyt meidän mökillä rautasänkyjä ja ajatteli tämän sopivan seuraan. Suuret kiitokset Leenalle, kyllähän rautasängyt mulle kelpaavat!


Päätin sijoittaa sängyn meidän kuistille, johon se juuri ja juuri mahtuikin. Piia ja Jarno toivat juhannustuliaisiksi vanhan peilikaapin mökiltään, kiitos myös P&J! Päätin alkaa koota kuistille vanhoja peilejä. Kolme on jo...

Sänky aiheutti kuistilla dominoefektin. Halusin uudet verhot, tällä kertaa sivuverhot, ettei tarvi virkata niin tajuttoman pitkiä pitsikappoja. Eurokankaan alesta löytyi kivaa pellavakangasta, johon vanhat raitatyynyt ja uusi ikivanha ristipistokirppislöytö istuivat mukavasti.


Sängyllä täytyy säilyttää myös puutarhakeinun tyynyjä. Päätin tehdä patjan ja tyynyjen peitoksi tilkkupeiton kotoa löytyvistä kierrätyskankaista, miehen vanhoista paidoista ja mummon antamista lakananjämistä.


Tällaiset seuloin isosta säkillisestä finaaaliin. Katotaan nyt milloin sen finaalin aika koittaa ja ompelukone alkaa laulaa...

1 kommentti:

  1. On se namiskuukkeli 😊 ja ollos hyvä, kiva kun peilikaappi löysi sille sopivan kodin!

    VastaaPoista