maanantai 4. elokuuta 2014

Evästä nukkekoteihin

Kuten taisin jo mainitakin, Saimi ja Senni ovat innostuneet nukkekotileikeistä. Nukkekotien asukkaina on Sylvanian Families kissa- ja pupuperheet. Pitkin kesää ollaan askarreltu jos jotakin tarviketta tälle porukalle, mm. Fimo-massasta ruokia ja jotain muutakin.


Tässä Saimin kisuperhe nauttii pikaruokiaan, pizzaa ja hampurilaisia. Taustalla näkyy kisuperheen ruokahylly. Ruokailu- ja muutaman muun huoneen kalusteet ostin Indiskasta vuosia sitten. Ikävä kyllä nukkekotikamaa ei enää siellä myydä.


Jälkiruokiin panostetaan näissä perheissä vähän enemmän...


Isä Kisu pitää pientä puotia. Saimi teki myös kassakoneen Fimosta. Tiskiksi Saimi keksi napata dominopelin laatikon ja niin puoti sai nimekseen Domino.


Sennin pupuperheen vapaa-ajan asuntona on mökillä Nalle Puh -talokirja. Pahvikalusteet kestää hyvin Fimo-kattiloiden ja -pannujen painon, mutta puput on niille joskus vähän liikaa..


Puput tarvitsivat myös saniteettikalusteet, joten nekin tehtiin Fimosta. Yllättäen tällaisten vähän isompien juttujen muovailu onkin hankalampaa kuin noiden ihan pikkuriikkisten.

1 kommentti: