maanantai 26. syyskuuta 2011

Sääryleet prosessissa

Neulominen kun ei oikein ole mun heiniä, mietin voisiko säärystimet virkata. Totta kai, virkatahan voi ihan mitä vaan!

Etsystä löytyi Madmoiselle Mermaidin virkkaamat leg warmerit, joten kuvasta mallia ja virkkaamaan omia. Paitsi että mun koivet ei ole noin hoikat, vaan... hmm... kahden tytön äitinä yritän kaikien keinoin olla mollaamatta ulkonäköäni, ettei naisten yleinen paha tapa tartu, joten sanon että säärissäni on kaarevuutta aika tavalla.

Virkkaushan ei juurikaan jousta kuten neulos, joten suorat pötkylät jaloissani näyttäisin todennäköisesti elefanttitautiselta tukkinilkalta. Virkkasin siis muotoillut säärenlämmittimet. Alaosaan puolipylväitä, väliin pylväitä ja pitkiä pylväitä ja ylös taas pylväitä. Ulkoreunaan söpöt napit ja piparkakkureunukset.

Kun olin saanut ekan yksityiskohtia vaille valmiiksi, totesin, ettei näytä hyvältä. Purin melkein koko homman bussipysäkillä. Kunnes huomasin, että puretusta langasta kierittelemäni kerä näytti hieman arveluttavalta. En kehdannut heilutella tuota patukkaa julkisella paikalla pidempään :D


Miten tosta kerästä tollanen tuli..?
Nyt olen palannut puikkoihin, uusia ylipolvensäärystimiä on alullaan jo huikeat 5 senttiä. Koska pelkän oikean ja nurjan neulominen hiukan jo tympäisi, päätin tehdä säärystimiin "takasauman" reikäneuleesta. Yllätin itseni osaamalla neuloa reiän, siis tarkoituksella!
Katsotaan tuleeko tästä produkti vai jääkö pelkäksi prosessiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti