sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Mökkisitteri

Senni-vaavi kasvaa niin hurjaa vauhtia, että soseita on jo kuukauden ajan syöty kaksi kertaa päivässä. Kun vauva ei osaa istua, on lusikkaruuan suukkuun lappaaminen helpointa sitterissä.

Laitoin kirpparifriikit mummon ja papan asialle ja saatiin mökillekin sitteri edullisesti. Rumahan se on kuin mikä, joten jotain sille oli tehtävä...


voi kamala...

Mummo antoi kaksi istuintyynynpäällistä, joille ei keksinyt paikkaa. Ratkoin toisesta vetoketjun ja solmimisnauhat pois. Näin sen sai pujotettua selkänojaan ja siten myös sitterin näkyvän takaosan piiloon. Vetoketjun ja nauhat ompelen sitten joskus takaisin, joten päällistä voi käyttää myöhemmin alkuperäiseen tarkoitukseensa.

Harmaa runko on kivan säyseä.

Sitterin istuinosan päälle laitoin toisen päällisen ja sidoin sen sitterin runkoon kiinni. Toisen päällisen vapautuneet solmimisnauhat vaihdoin "turvavöiden" tilalle. Koska mökillä ei ole ompelukonetta, olen toistaiseksi kiinnittänyt ne runkoon solmuilla.

Senni tyytyväisenä uudella ruokinta-asemallaan :)
Sohva taustalla on suojattu mustikkapukluilta vanhalla sängynpeitolla.
Sitteri ei tällaisenaan täytä kaikkia turvastandardeja, mutta sitä käytetään vain syöttämisen ajan. Toistaiseksi Senni ei juuri ole syödessä venkoillut ja kiemurrellut, koska soseet maistuu niin hyviltä. Ja mökillä on äidin, isän ja siskon lisäksi muitakin jonottamassa sylihetkeä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti