perjantai 17. huhtikuuta 2015

Salin puolella valkoista

 

Olkkarin remppa viimeisteltiin tänään pienillä viherkasveilla. Niitä meillä ei olekaan ollut sen jälkeen kun Saimi-tasmaniantuholaisvauva kiskoi ne päälleen. Katsotaan muistetaanko kastella näitä kaunokaisia. Senni valitsi kukkakaupasta muratin, myrtin ja kodinonnen - meillä taitaa olla aika samanlainen maku, ei tarvinut alkaa kinata :)



Mä totuin heti valkoisuuteen, muulla perheellä oli vähän enemmän totuttelemista. Etenkin Saimin mielestä värit tekee kodin. Mun mielestä lopputulos ei kuitenkaan ole kalsea vaan harmonisempi ja raikkaampi kuin ennen. Lämminsävyinen lattia, pöytä ja pienemmät yksityiskohdat tuo ihan riittävästi lämpöä, samoin lämpimän sävyiset lamput ja varjostimet.


Yksi homma olkkarissa vielä odottelee: rosetin asentaminen. Tein kipsirosetin työpaikan työpaja-pikkujouluissa yli kymmenen vuotta sitten. Nyt siihen pitäisi porata reikä keskelle kynttelikön koukkua varten. Jos rosetti säilyy ehjänä porauksessa, se kiinnitetään kattoon. Siitä lisää sitten kun siihen vaiheeseen päästään...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti