sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Olkkariremppa

Meillä on kotona kaikki huoneet maalattu eri värisiksi, eteishalli on vaaleansininen, olkkari lämpimän keltainen, keittiö kirkkaan punainen jne. Nyt yhdeksän vuoden värikkyyden jälkeen oon alkanut kaivata valkoisia seiniä. Vasta, mun mielestä.

Huomasin jääväni ihailemaan sisustuslehdistä kuvia, joissa on paljon valkoista, vähän vanhaa puuta ja pieniä viherkasveja. Kuten tässä Koti ja keittiö -lehden kuvassa:


Totesin, että helpointa tämän tyyppistä näkymää olisi tuoda olkkariin, joka voi helposti olla maalaamisen vuoksi pidempäänkin pois käytöstä. Keltainen on kyllä ollut tosi mieluisa väri, se on talven kylmässä valossakin tosi lämmin. Mutta aikansa kutakin, sano pässi kun päätä leikattiin (sanoo aina meidän Mummo).


Keittiönkin maalaamista suunnittelin, mutta Mummo sai suostuteltua pitäytymään vielä punaisessa, koska joulut vietetään aina meillä... :) Mieskin tykkää punaisesta keittiöstä, joten ehkä katon maalaaminen ja kattolistojen asentaminen riittäis toistaiseks...2 kommenttia:

  1. Värikkäät seinät on mainiot! Voihan kalusteet olla vaaleita.. ;)

    VastaaPoista
  2. Totta! Meilläkin on valkoiset leveät listat, valkoiset verhot ja valkoiset portaat ja suurin osa kalusteista valkoisia. Yhden huoneen seinien valkaisu taitaa riittää :)

    VastaaPoista