keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kwazii

Senni rakastaa Oktonautit-sarjaa ja erityisesti pikkuista kilttiä Peso-pingviiniä, joka lääkärinä auttaa myös isoja ja pelottavia mereneläviä. Senni sai Peso-pehmon pukilta viime jouluna ja se on Sennin suosikki Haukku-unilelun ohella.

Oktonauteissa Peson paras kaveri on villi piraatti, Kwazii-kissa. Senni usein sanoo, että Kwazii on ihan kuin Saimi. Peso-leikkeihin Senni on kaipaillut Kwasiia ja kun löysin pienen suikaleen oranssia fleeceä kangasvarastoistani, sain inspiksen.


Leikkasin suikaleen paloiksi ihan summamutikassa ja hurautin yhtä summamutikaisesti palat koneella yhteen. Käsissä ja jaloissa ei ole lainkaan täytettä, mikä on osoittautunut ihan hyväksi ratkaisuksi, ne ovat taipuisammat niin.

Silmät, kuonon, masulaikun ja kauluksen ompelin käsin. Masulaikku meni vinoon, mutta siitä ei ole tullut valituksia. Unohtuneesta hännästä tuli huomautus, onneksi siihen riitti vielä ohut siivu fleeceä.  


Kaverukset pääsivät seikkailemaan yhdessä Sennin romumereen. Sieltä kuulemma puuttuu vielä Kapteeni Valkonen, Tessa, Viivi ja Shellington. Ja airokala olis myös kiva...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti