maanantai 12. joulukuuta 2011

Tontut savipajassa taas

MLL:n savipaja meinasi mennä näiltä tontuilta sivu suun, mutta ehdittiin mukaan päivän varoitusajalla - asiat tärkeysjärjestykseen nääs!

Tällä kertaa mietittiin jo kotona mitä halutaan tehdä ja otettiin omia piparimuotteja mukaan. Meillä on niitä ihan tolkuttomasti kultaisesta noutajasta traktoriin ja kaikki jouluzydeemit myös.
Saimi, jonka ajatus lentää hieman meikää irtonaisemmin, muovaili ekaks linnun. Siitä tuli niin kiva, että mä matkin - Saimi ei onneks koskaan pahastu matkimisesta, vaan kantaa edelläkävijyyden paineet tyynesti ja perässähiihtäjiä kannustaen :)


Tälläkin kerralla joulunalussavena oli poltettaessa punaruskeaksi muuttuvaa savea. Edellisestä kerrasta viisastuneina panostettiin maalaamiseen vähän enemmän ja pitäydyttiin suppeassa väriskaalassa.

Linnun jälkeen mä jatkoin muottihommilla, mutta Saimia ne rajoitti liikaa, joten tyttö teki myös ihan vapaalla kädellä sydämiä, tähtiä, sieniä, ukkeleita, taloja... Näistä muista lisää sitten lähempänä joulua, tontut ei voi paljastaa salaisuuksiaan liian aikaisin... :)

2 kommenttia:

  1. Ooo, tosi hienot linnut. Osaan arvostaa erityisesti siksi, että muistan joskus yrittäneeni itse muovata linnun muotoa, ja se osoittautui yllättävän vaikeaksi ilman mallia. En siis oikein muistanut, minkä muotoinen lintu on :) Ongelma taisi olla erityisesti pyrstössä - teillä tosi hyvät pyrstöt ;) Niilolta terveisiä. Saimin taiteilema aurinkokortti jäi perjantaina kaikessa tohinassa vähälle huomiolle, mutta Niilo haluaa katsoa sitä monta kertaa päivässä ja hymy leviää naamalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kiva, että kortista on iloa Niilolle :)

    VastaaPoista