keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Korttien lisäksi sain - kiltti kun olen ;) - ihania lahjoja. Elvistelen nyt kuitenkin tässä vain näillä käsintehdyillä :)

Sain anopilta vauvan äidille täydellisesti sopivan kierrätyskorun. Senni on erittäin kiinnostunut kaikesta pienestä ja kimaltavasta ja määrätietoisena ja vahvatahtoisena naisena aikas ronski otteissaan. Niinpä en voi käyttää koruja Sennin läsnäollessa - paitsi tätä uutta!


Kiskomisen ja järsimisen kestävä koru on tehty vanhasta silkkisolmiosta ja puuhelmistä. Joka toinen helmi on kangasputken sisällä ja joka toinen päällä. Pienissä valkoisissa helmissä täytyy olla melko suuri ja sileäksi hiottu reikä, jotta kankaan saa pujotettua sen läpi. 


Solmiohelmien ohje löytyy mm. Hesarin Tuunaa tuoreeksi -sivuilta.

Sinikka on ommellut kauniin monitoimipussukan, jossa aion alkuun säilyttää vanhaa kännykääni, jota käytän edelleen kamerana ja sen alati eksyksiin joutuvaa johtoa, jolla saan kuvat siirrettyä koneelle ja tähän blogiin.


Pienessä pussissa on kevyesti pehmustettu vuori ja kaksi sisätaskua sekä vetoketju. Ja kaikki ommeltu täydellisen siististi! Pussukkaa koristava ristipisto-orvokki on tietysti myös Sinikan omien kätösten työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti