torstai 11. elokuuta 2011

Kouluvalmisteluja, osa III: Kännykotelo

Saimin kännykkä ei oikein pysynyt matkassa eskarivuonna ja löytyi viikon laajojen maastoetsintöjen jälkeen pesukoneesta, valitettavasti ohjelman jälkeen... Myös avaimet pitäisi saada pysymään mukana hiukan aiempaa paremmin.


Koululainen uudessa polkkatukassaan avaimet ja kännykkä kaulassa.

Tein Saimille vinonauhasta sopivan mittaisen kaulanauhan, johon laitoin mainosavainnauhoista irrotetun avainklipsun - sillä lienee joku ihan oikea nimikin... Kuten myös tuolla metallilenkulla, jolla kännykotelon saa tarvittaessa samaan nauhaan tai vyönlenkkuun.


Virkkasin lenkun kiinteästi kahden kerroksen väliin.

Pesuohjelman läpikäyneen kännyn tilalle Saimi sai tätinsä vanhan simpukan - todella vanhan, siinä on nimittäin antenni :) Vanhoja kännyjä olisi ollut enemmänkin, mutta simpukka on paras malli lapselle, jolta jää taatusti näppäinlukko laittamatta.


Istuu kuin hansikas.

Virkkasin paksulle antennisimpukalle kotelon mittojen mukaan kiinteillä silmukoilla. Saimi valitsi isomummon metallinappiaarrelaatikosta kiiltävän tähtinapin, vaikka ensin harkitsi papan vanhasta univormusta irronnutta leijonanappia. Jellona mätsäs yllättävän hyvin vaaleanpunaiseen :)


Onneks mummotkin oli keräilijöitä...2 kommenttia:

  1. Vau, tosi magee! Mä tarvisin kans tuommoisen! Huomautan kyllä, ettei antennikännykkä ole mikään esihistoriallinen, vaikka niin väitettiin tänään Hesarissakin (sunnuntaiosion jutussa, joka oli muuten tosi hyvä - se nuoren toimittajan kirjoittama). Ehti siinä ennen antennikännyköitten uutta tulemista olla antennittomiakin kännyköitä! Se on retro. Mun mielestä tuollainen lyhyt ja paksu antenni on hieno, eikä vähiten siksi, että mulla on samanlainen :D Pidetään Saimi yhtä tässä asiassa, jookos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, retro on kännykotelokin noin ninku ideana :)

    Saimi vastaa, ettei ole väliä onko antennia vai ei, kunhan voi ottaa kuvia :) Tällä uudella vanhalla voi, sillä vanhalla uudella ei voinut ja se oli suuri pettymys. Ei vain haluttu ostaa kovin kallista ekaa puhelinta, kun sen katoaminen oli ennakoitavissa...

    VastaaPoista