torstai 4. elokuuta 2011

Kouluvalmisteluja, osa I: Reppu

Ekaluokkalaiselle on nyt reppu ostettuna - niin, en todellakaan pakota lapsiparkaa käyttämään mitään omaa räpellystäni, enkä edes pystyisi tekemään itse reppua, joka kestää maahan viskomista yms. pahoinpitelyä säässä kuin säässä...

Sellainen käytännöllinen kapistus löytyi kuitenkin kaupasta, oikeissa väreissäkin, mustaa, valkoista ja pinkkiä. Repussa oli hauska kuosi Muumi-hahmoista ja kissasta.

Muumijutut erottuvat kuosista
vain tarkemmalla tarkastelulla.

Mutta miksi ihmeessä pitää tällätä tuotemerkki tms. tollo teksti paraatipaikalle?

Että jos ette huomanneet,
niin tämä on Muumi-reppu...

Koska repussa oli keskeisenä hahmona kissa, päätin virkata pari kisunappia repun täydennykseksi tekstin päälle. 

Kisujen pohjiksi Saimin romulaatikosta löytyi pari rumaa rintamerkkiä - enpä ole juuri nätteihin törmännyt. Miksi niitä muuten edes tehdään, eihän kukaan tällaisia käytä? Kylläpä mulla riittää tänään ihmetyksen aiheita... :)

Sori vaan Stadin brankkari, teillä on
siellä asemalla kaikenlaista kivan näköistä,
mutta nää rintanapit ei kuulu siihen joukkoon.

Saimi mallaili helmivalikoimastaan vihreät tähdet kissansilmiksi. Voi olla, että silmät vielä vaihdetaan, koska ne olivatkin repussa aika räikeät, vaikka muuten hauskat.

Miau!

Virkkasin ensin pohjana olevien rintamerkkien kokoiset pyörylät korvineen, sitten ompelin nenän, huulet ja silmät. Lopuksi virkkasin rintamerkin reippailla kavennuksilla pyörylän sisään, kas näin:

Kisujen takapuolet.


2 kommenttia:

  1. Onpa kerrassaan hauska idea! Taidanpa lähettää kummitytölle vaihtareiksi yhden toisen kaverin käsitöitä, niissä on heijastimet..laitanpa postissa tulemaan heti kun saan ne vaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos jo etukäteen :) Heijastimilla on käyttöö kun päivät taas lyhenee, nyyh...

    VastaaPoista