perjantai 29. tammikuuta 2016

Lidlin nukkekodin kalusteet tuunattuna


Senni sai synttärilahjaksi lisää nukkekodin kalusteita. Lidliin tuli taas joulun alla myyntiin puuleluja, mm. auto ja asuntovaunu ja nukkekodin kalusteita. Ne on tosi kivasti muotoiltu, mutta väritys on melko karsea - tulee suorastaan oma lapsuus 70-luvulla mieleen...

Ostin olohuoneen, keittiön, ruokailutilan ja lastenhuoneen setit auton lisäksi, joten pientä maalattavaa riitti moneksi illaksi. Käytin kaikenlaisia kotoa löytyneitä maalinjämiä. Tikkurilan vesiliukoinen kalustemaali osoittautui parhaaksi. Askartelumaalit eivät toimineet, pinnasta tuli todella epätasainen, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.Niinpä tein vihreään astiakaappiin pientä kulutusta ja liimasin siihen ja sohvaan pitsinpaloja. Tein pitsinjämästä myös varjostimen turhan moderniin jalkalamppuun. Lelulaatikko sai servetistä decoupage-tekniikalla ruusut kanteensa.


Lastenhuoneen kerrossängyssä ei ollut lainkaan laitoja ja epäilin, etteivät patjat pysy leikin tuoksinnassa paikallaan eikä tallessa. Niinpä laitoin ne tarratarroilla (vai mitä lienevät...) sänkyyn kiinni. Samalla tarra pitää paikallaan patjan päälliskangasta, jota en jaksanut ommella. Se on varmaankin edessä vielä joskus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti