keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pinnasängystä sohva

Meillä nukutaan perhepedissä, pinnasänky oli käytössä Sennillä vain kolme ekaa kuukautta. Tää oli arvattavissa, Saimihan ei allergiavauvana nukkunut pinnasängyssä lainkaan, äidin ja isin vieressä oli turvallisempi nukahtaa uudelleen masun kipristeltyä. Ja äidin oli helpompi nukahtaa, kun ei tarvinnut nousta sängystä jatkuvasti.

Pinnasänkyyn ei siis Sennin kohdalla juuri panostettu, papan varastoista löytynyt vähän risa kelpasi mainiosti. Papan nikkaroimaan leikkimökkiin tarvittiin kalustusta ja pyysin pappaa poistamaan pinnasängystä toisen laidan.

Puput koolla Pupulassa

Pappa myös varmisti sohvan istuimen kestävyyden kätevästi kasaamalla erikokoisia puupatikoita sohvan alle... :) Niinpä ompelin sohvaan pikaisesti helmalakanan vanhoista rikkinäisistä lakanoista.


Vaaleanpunainen pitsilakana on kirpparilta ja kului käytössä ihan harsoksi. Käytin sen kuteena virkkaamissani koreissa. Valkoinen lakana oli tätini kapioita ja koristettu tädin nimikirjaimilla. Loppuosa siitä päätyy myös joskus kuteeksi.


Leikkimökin lattialla pilkistää muuten mun vanhoista lakanoista kutoma räsymatto. Niistä joskus lisää - luin just jostain että ne on nyt oikein muodikkaitakin, ihan kansainvälisesti haluttua tavaraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti