perjantai 11. toukokuuta 2012

Puhallustussien testailua

Saimi sai Tätskältään kauan haaveilemansa puhallustussit.


Tusseilla voi piirtää ihan normaalisti, mutta ne voi myös kiinnittää puhallusputkeen ja roiskia väriä ympäriinsä vähän hallitsemattomammin :) Valkoinen on taikatussi, jota puhallettaessa aiemmin laitetun värin päälle se muuttuu toisen väriseksi.


Normaalisti puhallustusseista tulee spray-jälkeä, mutta näin alkuun niissä taisi olla ylimääräistä nestettä ja väri levisi vanoina joka suuntaan. Me käytettiin tätä hyväksi ja tehtiin kukkia, mm. voikukkia Mummon äitienpäiväkorttiin.


Taikatussia käyttämällä kukkiin sai erivärisen keskustan, mutta sitten ne eivät enää näyttäneet voikukilta, vaan ...öö... joltain taiteellisemmilta kukilta... :)


Kun tussit oli vähän kuivahtaneet innokkaiden testailijoiden kynsissä, Mummun kortin sinivuokot sai varsin siitepölyisen keskustan - eli tussit alkoivat tehdä suurinpiirtein sellaista jälkeä kuin pitikin.


Yleisimmin puhallustusseja käytetään kai sabluunan kanssa. Tähän asti ei kokeiluissä päästy, korvien alustat tuli puhaltelusta kipeiksi jo näissä kukkahommissa :)

Me lähdetään viikonlopuksi onnittelemaan mummeleitamme maakuntakierrokselle ja meikämamma saattaa päästä mökille äitienpäivän aamusaunaan - toivossa on hyvä elää, sano lapamato... Mukavaa äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti