maanantai 27. joulukuuta 2010

Muistitikuille säilytin

Säilytin töissä muistitikkujani Marimekon pikkukukkarossa, joka oli yleensä avoimena ja nuppineulalla kiinnitettynä ilmoitustaululle. Naapurihuoneen Pekka mainitsi joskus tarvitsevansa jonkin vastaavan systeemin pöydällä ajelehtiville tikuilleen. Pikkukukkaro ei tosin olisi kovin miehekäs ratkaisu...

Eräänä yönä herättyäni sisäisen sirkusapinani potkuihin, päässäni oli idea ilmoitustaululle kiinnitettävästä muistitikkusäilyttimestä. Jouduin lähtemään piirtämään sitä, että saisin uudelleen unen päästä kiinni - ja päätin samalla alkaa pitää muistikirjaa ja kynää yöpöydällä, sen verran työlästä sängystä pungertaminen on seitsemännellä kuulla.


Prototyyppiparka näyttää kuvassa kummallisen vinolta...
Johtuneeko siitä, että vain yhdessä taskussa on tikku.


Olen siis täten liittynyt kahvipussiaskartelijoiden sankkaan joukkoon! 

Olen aina ihmetellyt, miksi kahvipussit käytetään paraatipuoli päälle päin, kun kääntöpuoli on huomattavasti kauniimpi. Tässä on käytetty sisäpinnaltaan kiiltävää pussia, osa pusseista on huomattavasti himmeämpiä. Kiiltävän ja himmeän pinnan vaihtelu voisi olla punoksissa ym. kahvipussihommeleissa aika kivan näköistä.

Jos tämän säilyttimen yläläpälle keksisi jonkin kiinnityssysteemin, sen voisi kääntää kanneksi ja tikkuja voisi myös kuljettaa siinä. Kankaasta tehtynä siihen voisi varmaankin helpommin ja pitävämmin kiinnittää nepparit. Toisaalta se silloin saattaisi kaivata pahvia tms. tueksi.

Täytynee tehdä jatkokehitystä myöhemmin. Tämä lähti Pekalle joululahjaksi ja testikäyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti