torstai 23. lokakuuta 2014

Latausloota

Meillä ladataan kännyt ja tabletit nykyään näin siististi:


Johtosotkun jemmausideasta on kiittäminen Kotiliettä, joka suositteli päällystämään kenkälaatikon muistaakseni kankaalla tai tapetilla ja tekemään siitä latausaseman.


Koska meillä on pölyistä ja kaksi tahmatassua, ajattelin että latausloota pysyisi siistimpänä, jos sen päällystäisi vahakankaalla, jolloin sen voisi myös pyyhkiä kätevämmin.

Vahakangasta löytyi kaapeista ennestään. Punaisen hankin muistaakseni Sennin ruokalappuihin ja sikakalliin kuviollisen ostin erittäin epäonnistunutta puutarhakeinun vedenpitävää katosta varten. (Katos oli kyllä käytössä yhden kesän, mutta kellastui todella nopeasti ulkona ja keräsi sadeveden venyviin pusseihinsa.)

Kannattaa tehdä laatikkoon ensin reiät ja kankaaseen viillot vasta päällystämisen jälkeen. Jatkojohdon pistokkeen pitäisi mahtua sivusta ulos. Kanteen ei tarvita isoja reikiä tai viiltoja, laturin päät mahtuvat pienestäkin reiästä.2 kommenttia:

  1. Meillä on akuutti tarve tällaiselle! Toivon joulupukilta lahjaksi olohuoneeseemme. Sen pitäisi sopia New York-tapettia vasten.

    VastaaPoista
  2. Okei, kova haaste... :) Kerrotko joulupukin pikku apurille kuinka monta laitetta pitäis olla yhtä aikaa latauksessa enimmillään?

    VastaaPoista