sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Remppasuunnitelmia

Senni täytti 3 ja tarvitsee oman huoneen. Saimi puolestaan on kasvanut ulos vaaleanpunaisista seinistä, joten alotettiin hiljakseen remppailemaan. Yläkerran isoista makkareista tulee tyttöjen huoneet ja aikuisten makkari siirtyy pariksi vuodeksi yläkerran aulaan. Sitten kun Sennikin pärjäilee itsekseen yön yli yläkerrassa, makkari sullotaan alakertaan nykyiseen telkkahuoneeseen.


Remontti alkoi perjantaina, kun ilmastointikoneet siirrettiin vintillä sivummalle, jotta saatiin tilaa uudelle vaatehuonelle yläkerran hallin yhteyteen. Saimi pääsi treenaamaan uudessa vaatehuoneessa kittaamista ja pian myös maalin telaamista. Saimin hiihtolomaduunina on hoitaa pakkaamiset ja kittaamiset nykyisessä ja tulevassa huoneessaan.

Saimi haluaa omaan huoneeseensa merenturkoosit seinät. Senni tilasi vaaleanpunaiset.


Huonekalut tyttöjen huoneissa on valkoiseksi maalattuja romuja ja niitä on nyt maalailtu vähän lisää. Saimi saa lukollisen vitriinikaapin huoneeseensa, jotta edes osa aarteista olisi turvassa pikkusiskolta. Vitriini on vanhan ruskean tiikkikirjahyllyn osa.


Kaikenlaista muutakin tuli sudittua samalla kun purkki oli auki. Ulkokalusteet ja automaattipianon osat jäi vielä odottamaan seuraavaa maaliaaltoa, askarteluhuoneessa ei ollut enempää tilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti