sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sennin mustangi

Kepparin kanssa voi leikkiä yksinkin, mutta kaikki on hauskempaa yhdessä. Niinpä Sennikin sai oman mökkikepparin. Kotona ratsastetaan Pikkuaasilla.

Saimi ystävällisesti auttoi tekemällä harjan. Ei ollakaan askarreltu yhdessä pitkään aikaan, oli oikein mukavaa. Askartelun sijaan ulkoleikeiltä jäävä aika kuluu Saimilla nykyisin kirjojen lukemiseen ja wiin pelaamiseen. Kaikella lienee aikansa...

Nimi: Musta
Rotu: mustangi
Väri: musta
Sukupuoli: ori
Syntymävuosi: 2013
Kasvattajat: Satu ja Saimi
Omistaja: Senni
Talli: Satumaan kepparitalli

Senni ei ollut vielä kuullut sanontaa siitä, ettei lahjahevosen suuhun katsota. "Tää on vuma. En haluu sitä." Nooh, tein sitten pieniä muutoksia, vaihdoin silmät neidin valitsemaan versioon (jotka on nyt tosi kummalliset), lisäsin harjajouhia ja purin jouhilangat auki ja parsin turpaa uuteen uskoon.

Mustangilla on nyt pikkuinen pususuu. Mustaa joustosamettia oli vain kanttiinsa puolimetrinen tilkku, jossa oli sauma keskellä. Pienen keppihevosen sivukappaleet siitä hikisesti sai, ilman keskikappaletta. Voin nyt kokemuksesta neuvoa, että keskikappale kannattaa laittaa keppariin, turvasta tulee muuten ihan kummallisen muotoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti