keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Saimin paperiaskartelut

Saimi saa toisinaan suuren inspiraatiokohtauksen ja syventyy toteuttamaan ideaansa niin, ettei kuule eikä näe mitään muuta. Tavallinen paperi, teippi ja tussit yleensä riittävät, myös tyhjät kartonkipakkaukset ja pahvilaatikot ovat suosittua materiaalia.

Kerran irrotin Saimin pieneksi jääneestä paidasta kankaisen leppäkertun. Saimi innostui tekemään Kertulle viidakon, koska paidassakin oli sellainen.

Palmujen välissä riippukeinu, etualalla Kertun sänky,
vanua patjana ja pala Lambia peittona :)


Tässä Kerttu valtakunnassaan.
Toisinaan innostuskohtaus pamahtaa päälle Pikku kakkosen Neppajymykerhosta. Taannoin kerhossa askarreltiin leluille maitopurkista liukumäki ja viilipurkista keinuNiinpä Kerttu kavereineen sai kokonaisen leikkipuiston viidakon viereen. 

Kerran Saimi pyysi taittelemaan laivan paperista, mutta äiti ei ehtinyt eikä isi osannut. Niinpä tyttö teki sen itse.

Chupa Chups sponssaa tätä purjehtijaa :)
Styroxrakeita teipattuna vaahtopäiksi.
Tätskän kanssa Saimi askarteli sisäpilkkivehkeet. Pilkkiavanto (lieneekö oikea termi...) on tehty pesuvadin päällä olevasta reiällisestä kankaasta, kalat paperista ja pilkkionki varrastikusta ja teipistä. Siiman eli teipin päässä on magneetti, samoin kaloissa. Talven suosikkiaskartelu oli pehmolelupulkka maitopurkista, sekin Neppajymystä. Täysin itse ja oma-aloitteisesti askarrellut lelut vaikuttavat olevan rakkaimpien joukossa, pulkkaakin hinattiin ympäriinsä monta viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti