lauantai 27. marraskuuta 2010

Romupeili

Hermoja raastava kylppäriremontti on vihdoin valmis. Pisteenä I:n päälle keksin lopulta peilinkin kylppäriin, kierrätysosista tietenkin.Isäni on patologinen romunkerääjä ja puinen, reissussa hieman rähjääntynyt kehys on hänen varastoistaan - alkuperä on unohtunut historian hämärään. Isäni leikkasi kehykseen sopivaksi talossamme valmiiksi olleen tavallisen tylsän peilin, josta oli kulma lohjennut.

Romunkeräys tuntuu olevan geeneissä ja periytynyt paitsi minulle myös Saimille. Saimi keräsi tarhakaverin synttäreillä leikissä räjäytetyt ilmapallon riekaleet taskuunsa. Kotona liimasi ne paperille ja piirsi silmät, suut ja kädet. Barbababa-teos oli valmis!

Toinen Saimin hauska kierrätysaskarteluoivallus syntyi ihanasta Mila´s daydreams -blogin kuvasta, jossa Mila-vauva hiippaili sateenvarjon kanssa ruusunlehtisateessa. Saimi keräsi kuihtumaan päin olevista ruusuista terälehdet ja liimasi ne Tätskän synttärikorttiin ja piirsi Tätskän kävelemään sateenvarjon kanssa sateessa.Milan äiti valitettavasti lakkasi julkaisemasta Milasta päikkärikuvia, kun kävi ilmi, että mainosväki ympäri maailman oli käyttänyt kuvia luvatta mainoksissa (lisää tapauksesta blogissa). Asia oli selitettävä Saimille, joka kiihkeästi odotti uusia kuvia. Nyt Saimi uskoo, että kaikki mainoksia tekevät ihmiset ovat pahoja... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti