sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän kukkatalkootMeidän äitienpäivä sujui mökillä varsin kukkaisissa merkeissä. Saimi oli tehnyt koulussa kortin, josta aukesi kukkakimppu. Koska koulussa ei tehty lahjaa, Saimi oli kaikessa hiljaisuudessa kotona kirjonut vohvelikangastabletin. Tilasin näitä mökille koko perheelle - vähäntäisihän se tiskiä, kun voisi murustella leivät omalle tabletille ja ravistaa ne sitten lintujen evääksi ulos? Saattaa kyllä lisätä lakaisutarvetta, mutta olen valmis kokeilemaan, tabletti on niin hieno.


Senni oli tehnyt tarhan tätien ja sabloonan avulla kauniin valkovuokkokortin. Sain myös massasta tehdyn kauniin kaksoissydänavaimenperän. Isossa sydämessä oli pieni painauma, lapsen sormesta. Liikuttava idea <3


Mummoille Saimi teki silkkipaperikukkakortit. Orvokkiavaimenperä kortin keskellä on tehty kutistemuovista ja väritetty puuväreillä. Mummot saavat omat korttinsa ja lahjansa tänä vuonna hieman jälkijunassa, sillä toinen on matkoilla ja toinen joutui palaamaan mökiltä kaupunkiin jo lauantaina tikkauttamaan jalkaansa rollaattoriturman vuoksi. Lääkäri määräsi Mummon samalla pakkolepoon.


Mummo oli ostanut kymmenittäin kesäkukkia mökille, aikomuksenaan istuttaa ne ruukkuihin, koreihin, patoihin ja ämpäreihin juuri tänään. Mummolla oli kova huoli kukista, joten varmistaakseni mummon lepäämisen istutin ne kaikki äitienpäiväpuuhinani. Muutamakin tunti vierähti, mutta oli mukavaa aurinkoisessa säässä.

Istutusapuna oli Papan nuorena itse tekemä pikkulapio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti