keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Niilon keppari


Nimi: Viljami (?)
Rotu: islanninhevonen
Väri: voikko
Syntymävuosi: 2012
Isä: tuntematon villi islanninhevonen
Emä: Sofia
Kasvattaja: Satu
Omistaja: Niilo
Talli: Peiponpesä, Lintuvaara

Tein meidän kummipojalle Niilolle joululahjaksi keppihevosen. Keppari on samaa materiaalia kuin Saiminkin, vähän pienempi vain. Niinpä se on Saimin Sofian varsa ja Saimilla oli sille nimiehdokaskin: Viljami. Mutta Niilo saa kutsua sitä miksi haluaa.Viljamilla on Sennin aasin tapaan vanun sisällä keventävää superlonia täytteenä. Superlon pitää keppiä paikallaan, ettei se ala törröttää kuhmuna päässä tai lähde kokonaan irti. Viljamia keventää myös tekokuituinen harja (siskon vanhan ponchon hapsut).

Jätin muuten sieraimet pois ihan tarkoituksella, ne oli vaaleassa pienessä hepassa niin huomiota herättävän näköiset.

2 kommenttia:

  1. Viljami on kyllä todella suloinen ja kiltti heppa, sitä ei ole tarvinnut kertaakaan komentaa - toisin kuin ratsastajaa, joka aina viimeistään ratsastuksen päätteeksi vetää kepin irti hepan päästä :-/ Kärpässienituolikin on äärimmäisen monikäyttöinen - ja hämmästyttävän kestävä. Niilo kipaisee hakemaan "kääpästuolin" aina kun on tarvis päästä johonkin korkeammalle, esim. keittiön lavuaaria tai siivouskomeron hyllyjä tutkimaan. Usein myös sohvalla haluaisi istua niin, että nostaa ensin kääpästuolin sohvalle ja kiipeää itse tornin päälle keikkumaan...

    VastaaPoista
  2. Ou nou, olis pitänyt ruuvata kepin päähän pilttipurkin kansi, se ois ehkä auttanut pitään kepin ja pään yhdessä...

    Meidän akrobaatit ei oo onneks vielä keksiny nostaa tattipalleja sohvalle, ei kerrota niille tästä mahdollisuudesta... :)

    VastaaPoista