sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Saimin korvikset


Saimi sai korviinsa reiät muutama viikko sitten. Sen jälkeen onkin sitten suunniteltu korviksia. Tällaisia riippukorviksia Saimi suunnitteli askarteluhelmistään, äiti auttoi toteutuksessa (ks. ohje).


Kun Saimi alkoi ekaluokkalaisena kysellä korvien rei'ityksestä, kerroin että se sattuu aika tavalla ja lävistyksiä täytyy hoitaa huolellisesti monta viikkoa ettei ne tulehdu, jolloin ne tulisivat vielä kipeämmiksi. Lupasin reiät heti kun Saimi on valmis kestämään kivusta huolimatta molempien korvien rei'ityksen ja jaksaa huolehtia putsauksesta.


Korvien rei'itys olikin sitten melkoinen teatteri mukaan päässeestä pikkusiskosta johtuen. Juuri kun kosmetologi tähtäsi tärisevän uhrin korvalehteä pistoolillaan, Senni päätti keventää tunnelmaa kaatamalla hoitohuoneen sermin muun porukan päälle.


Sermin uudelleenpystyttämisen jälkeen Senni päätti organisoida kosmetologin purnukat ja tuubit parempaan järjestykseen. Tämä on muuten sen lempipuuhaa. Kulkee ilmeisesti geeneissä, sillä armas mieheni pystyy ennustamaan mummolakäynnillä mun silmien liikkeestä että kohta alkaa tavarat vaihtaa paikkaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti