sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pom-pomMeillä juhlittiin kymppi- ja kolmevuotissynttäreitä lauantaina. Kokeilin kakkuun jo toista kertaa sokerimassaa. Viime vuodesta opiksi ottaneena en yrittänyt matkia osaavampia, vaan tehtiin Saimin kanssa ihan oma koristelu piparkakkumuoteilla. Nyt käytettiin myös hanskoja massan värjäämisessä...


Sennikin pääsi auttamaan leipomishommissa. Senni sekoitteli aluksi taikinan kuivat aineet ja lopuksi ripotteli valitsemansa sydännompparellit geishamuffinssien päälle. Siinä välillä Senni keskittyi herkkujen syömiseen - ja parempi niin.


Keskeneräiset remontti- ja tuunaushommat hieman verottivat synttärikoristeluihin paneutumista. Edellisenä iltana kuitenkin Saimin kanssa kokeiltiin tehdä muutama pompom Kodin kuvalehden ohjeilla. Ei se ihan niin helppoa ollut kuin mainostetaan, silkkipaperi nimittäin repeää palloa avatessa tosi helposti.


Pinkit pompomit on tehty silkkipaperista. Niiden viuhkat leikattiin pyöreiksi päistään, mintunvihreät leikattiin teräviksi. Mintunvihreät on kreppipaperia. Näköjään siitäkin syntyy ihan kohtuullisia pompomeja. Kreppipaperi ei repeä, mutta kerrosten avaamisessa on muita haasteita paperin paksuuden vuoksi.

Olkkarin parioviin kiinnitettiin pompom-puolikkaat, huomattiin nimittäin, että kerrokset voi avata myös vain toiselle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti